Jobba på Gotlandsflis

Lediga tjänster

Tork och pannskötare

Dina personliga egenskaper är det viktigaste för tjänsten och att du har en vilja att utvecklas med företaget. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta och stimuleras av ett varierande arbete. I rollen som tork-och pannskötare ser vi att du är initiativtagande och lösningsorienterad då problem kan uppkomma.

Du ska vara självgående och driven då du kommer att ansvara för att optimera torkprocessen för att alltid få bästa kvalitet på virket. Därför ser vi att du är tekniskt intresserad för att kunna sköta processtyrningen via dator och felsöka mekaniska problem. Erfarenheter av sågverksbranschen är önskvärt och har du dessutom erfarenhet av arbete med bränslepannor och torkprocesser är det meriterande, men inget krav. Truckkörning ingår i tjänsten.

Lön efter avtal.

Tjänsten är heltid och tillsvidare med 3 månaders provanställning.

Helgjobb och jourarbete ingår i tjänsten.

Ansökan
Ansökan skickas till info@gotlandsflis.se

 

Process/Drifttekniker till Gotlands Värmepellets AB

Gotlands Värmepellets AB tillverkar gotländsk värmepellets från den gotländska skogen. Fabriken ligger i Klintehamn som ett dotterbolag till Gotlandsflis, där råvaran är restprodukter från såglinjerna. Vi säljer vår pellets lokalt till både småkunder som stora fastigheter och kommunala bolag.

Processen går 24 timmar om dygnet och styrs via en manöverdator där justeringar görs löpande. Arbetet inkluderar lastmaskinskörning med att fylla på råvara och ställa ut pelletspallar på lagret. Service och underhåll görs löpande under arbetspasset och vid planerade stopp.

Du kommer ingå i ett tight arbetslag där arbetet är fördelat på 3-skift 5 dagar i veckan.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Erfarenhet av industri eller liknande är meriterande. Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten, har god samarbetsförmåga och gärna tekniskt intresserad.

Heltidsanställningen är tillsvidare med 3 månaders provanställning. Tillträde omg.

Lön enl. avtal.

Ansökan
Ansökan skickas till info@gotlandsflis.se