Jobba på Gotlandsflis

Lediga tjänster

Finsnickare

Gotlandsflis Ammor Snickerier

Är du en erfaren och självgående finsnickare som trivs med ett varierande arbete? Då kan det vara dig vi söker till vår fabrik Ammor snickerier i Mästerby. Som finsnickare arbetar du med specialbeställningar i både traditionella och moderna maskiner. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer stora krav på dig i både kunskap och driv. Arbetstiden är dagtid. Även du med F-skatt kan var intressant, vi söker främst rätt person som har kompetens och som passar in i vårt team.

Kvalifikationer Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som finsnickare. Svenska i tal och skrift är ett krav. Du behöver även ha B körkort och tillgång till bil för att ta dig till arbetet.

Om dig Vi tror att du som söker är en person som drivs av att utföra ett bra arbete med hög kvalité. Du är flexibel och hjälpsam, och har en yrkesstolthet som gör att du alltid strävar efter att bli bättre på det du gör. Hos oss kommer du att vara en del av ett team som arbetar hårt för att leverera kvalité till våra kunder. Om Gotlandsflis Ammor Snickerier Vi tillverkar skräddarsydda och specialbeställda fönster och dörrar i gotländsk Furu.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum 2024-08-15

Välkommen med din ansökan till ulf.ahlby@gotlandsflis.se

Tork och pannskötare

Dina personliga egenskaper är det viktigaste för tjänsten och att du har en vilja att utvecklas med företaget. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta och stimuleras av ett varierande arbete. I rollen som tork-och pannskötare ser vi att du är initiativtagande och lösningsorienterad då problem kan uppkomma.

Du ska vara självgående och driven då du kommer att ansvara för att optimera torkprocessen för att alltid få bästa kvalitet på virket. Därför ser vi att du är tekniskt intresserad för att kunna sköta processtyrningen via dator och felsöka mekaniska problem. Erfarenheter av sågverksbranschen är önskvärt och har du dessutom erfarenhet av arbete med bränslepannor och torkprocesser är det meriterande, men inget krav. Truckkörning ingår i tjänsten.

Lön efter avtal.

Tjänsten är heltid och tillsvidare med 3 månaders provanställning.

Helgjobb och jourarbete ingår i tjänsten.

Ansökan
Ansökan skickas till info@gotlandsflis.se